PAKET

T I L L S A M M A N S.   G E M E N S K A P.   N J U T.

HUMMERPAKET

Sugen på en härlig hummerweekend i vackra Grebbestad? Då är vårt hummerpaket perfekt för dig! Boka en oförglömlig hummerresa där havets guld står i fokus. Upplev Bohuslän på riktigt tillsammans med en äkta bohusläning som tar er fram på havet och hjälper er att hitta fångsten.

Läs mer

VANDRA MED GULDKANT

På jakt efter en äventyrlig eller romantisk par-resa? Kombinera det bästa av två världar och unna er en vandringsweekend utöver det vanliga – boka vårt vandringspaket Vandra med guldkant! Ta med din partner på en oförglömlig vandringsresa på vackra västkusten och njut av havets läckerheter, vandring i Tjurpannans ståtliga natur och spännande aktiviteter. 

Läs mer

VANDRING

Upplev naturreservatet Tjurpannans helt otroliga miljö och omgivning.
Boende, lunch, exklusiva kartor med små guldkorn på Tjurpannan, lakan & frukost!

Läs mer

KLASSRESA

Är ni på jakt efter någonstans att lägga er klassresa?
Vad passar bättre än den bohuslänska skärgården mitt i det fantastiska naturreservatet Tjurpannan?

Läs mer och boka här

PARPAKETET

Överraska din partner eller vän med ett dygn i bohuslänsk miljö. Njut av att basta varmt och bada kallt i havet, värm er framför brasan för att sedan avsluta dagen med färska skaldjur i eran stuga.

 

Läs mer och boka här

MER FAMILJETID

Packa väskorna och ta med familjen på en oförglömlig resa till västkusten! I detta fullspäckade weekendpaket varvas lek och vandring med matlagning och bastubad. Liten som stor, här finns något för alla familjemedlemmar att njuta och glädjas av. Välkommen att boka vårt familjepaket Höstmys med familjen – vi garanterar ett par riktigt härliga dagar fyllda med skratt, äventyr och avkoppling!

Läs mer