PAKET

T I L L S A M M A N S.   G E M E N S K A P.   N J U T.

HUMMERPAKET

Sugen på en härlig hummerweekend i vackra Grebbestad? Då är vårt hummerpaket perfekt för dig! Boka en oförglömlig hummerresa där havets guld står i fokus. Upplev Bohuslän på riktigt tillsammans med en äkta bohusläning som tar er fram på havet och hjälper er att hitta fångsten.

Läs mer

MER FAMILJETID

Packa väskorna och ta med familjen på en oförglömlig resa till västkusten! I detta fullspäckade weekendpaket varvas lek och vandring med matlagning och bastubad. Liten som stor, här finns något för alla familjemedlemmar att njuta och glädjas av. Välkommen att boka vårt familjepaket Mer familjetid – vi garanterar ett par riktigt härliga dagar fyllda med skratt, äventyr och avkoppling!

Läs mer här

FISKEPAKET

Sugen på en härlig fiskeweekend i vackra Grebbestad? Då är vårt fiskepaket perfekt för dig. Samla ihop vännerna och boka en oförglömlig fiskeresa där havets läckerheter, kallbad, bastu och en heldag med motorbåt står på schemat. Vår YAMARIN 46 SC – ”Väcker af Saltvik” tar er snabbt och smidigt ut till den vackra skärgården där ni kan njuta av såväl fiske som sol och bad. Västkusten väntar på er!

https://saltvikscamping.se/fiskepaketet/Läs mer här!

VANDRING

Upplev naturreservatet Tjurpannans helt otroliga miljö och omgivning.
Boende, lunch, exklusiva kartor med små guldkorn på Tjurpannan, lakan & frukost!

Läs mer

KLASSRESA

Är ni på jakt efter någonstans att lägga er klassresa?
Vad passar bättre än den bohuslänska skärgården mitt i det fantastiska naturreservatet Tjurpannan?

Läs mer och boka här

BOOST & BUBBEL

Vad sägs om en mysig helg med bubbel, skaldjur och träning? Boka vårt weekendpaket Boost och bubbel – det perfekta paketet för kompisgänget som vill umgås, ladda batterierna och frossa i god dryck och västkustens delikatesser! Starta dagen med en skön promenad på natursköna Tjurpannan och varva ner med kallbad, bastu och trerättersmiddag i vår populära bistro. Samla ihop gänget och boka in en unik weekendresa på västkusten – vi garanterar minnen för livet!  

Läs mer och boka här!

VANDRA MED GULDKANT

På jakt efter en äventyrlig eller romantisk par-resa? Kombinera det bästa av två världar och unna er en vandringsweekend utöver det vanliga – boka vårt vandringspaket Vandra med guldkant! Ta med din partner på en oförglömlig vandringsresa på vackra västkusten och njut av havets läckerheter, vandring i Tjurpannans ståtliga natur och spännande aktiviteter. 

 

Läs mer och boka här

PARPAKETET

Överraska din partner eller vän med ett dygn i bohuslänsk miljö. Njut av att basta varmt och bada kallt i havet, värm er framför brasan för att sedan avsluta dagen med färska skaldjur i eran stuga.

 

Läs mer och boka här