Boende

Campa i idylliska Grebbestad

Är det dags för campingsemester?
Längtar du efter havet, skärgård och skaldjur?
Då är du på rätt ställe!
Här på Saltviks camping hittar du mysiga stugor, havsnära campingtomter för din husvagn/husbil
och fina campingtomter för tält.
Vill du ha lite lyxigare standard och Grebbestads kanske bästa utsikt, så rekommenderar vi
våra villavagnar ”Klippan”, ”Utsikten” och ”Höjden”.

Områdeskarta

Stuga

Våra 22st stugor har eget badrum, två sovrum, kök, bäddsoffa & uteplats. De har 4+2 bäddar och ligger endast ett stenkast från Tjurpannans vackra naturreservat.

Höjden & Utsikten

Våra sprillans nya villavagnar, Höjden & Utsikten, där man ser ut över både hav & camping. Perfekta valet för dig som vill prova på campinglivet med lite lyx!

Campingtomt

Här hittar ni tomter i olika storlekar för husvagn, husbil & tält. Samtliga av våra platser har el med undantag för ett fåtal tältplatser.
Vakna upp direkt vid havskanten eller välj en plats med bekvämligheten närmre servicehus, möjligheterna är många!

Klippan

Vill ni bo lite avskiljt med helt fantastisk havsutsikt? Då är villavagnen ”Klippan” valet för er!
Denna villavagn har sin alldeles egna charm och består av 4 bäddar.

Välkommen till Grebbestad – ostronens centrum

Det är faktiskt precis här som Sverige har hela 90 procent av sin ostronproduktion, men det som verkligen sätter Grebbestad på kartan är ju de vilda ostronen, Ostrea Edulis. Förutom skaldjur, fiskebåtar och restauranger så bjuder Grebbestad också på en rik kulturhistoria och fornlämningar från 1800-talets fiskeindustri. Och fantastisk camping så klart. Boka en stuga, ställplats eller tältplats hos oss och upptäck allt vårt rika lilla Grebbestad har att erbjuda.

 

Hyr en campingstuga i Grebbestads skärgård

Gillar du tanken av att campa – men trivs kanske egentligen bäst med moderna bekvämligheter som toalett, dusch och kök? Då erbjuder våra stugor det bästa av två världar! På vår camping finns hela 22 stugor med allt du behöver för att fånga semesterkänslorna. Här får du till och med en egen veranda, utemöbler och en tv som du skulle tröttna på solen.

 

Campingtomter i natursköna Grebbestad

Har du husbil eller husvagn? Här finns gott om fina campingtomter och samtliga erbjuder el som ingår i dygnspriset. Vissa av våra campingtomter är dessutom utrustade med rinnande vatten och avlopp. Men det bästa av allt är ju närheten till havet och Grebbestads fantastiska skärgård.