SUP

SUP

Har ni inte testat Stand Up Paddle Board? Gör det!

Sup är som en surfbräda, fast utan segel. Istället har man en paddel och paddlar sig framåt. Ta en tur ut i viken och njut av underbara Bohuslän på bästa tänkbara sätt.

Pris:

200:- / h


Barnklubb

B A R N K L U B B

Barnklubben

🙂

På Saltvik är det viktigt att alla trivs, stora som små! Det bästa med sommaren är att spendera tid tillsammans och låta barnen leka av sig ute i solen. I vår barnklubb hittar vi på bus och har aktiviteter flera gånger i veckan.
Gillar du att fiska krabbor, gå på skattjakt och gå på upptäcksfärd? Flera dagar i veckan har vi även Campingkul på besök som bjuder på allt från clowner och hoppborgar till robotdans och eldshow! Håll utkik i vår evenemangskalender där vi lägger ut alla olika aktiviteter vi bjuder på!

Det var en solig förmiddag i slutet av april 2015 som en sprallig liten makrill plötsligt dök upp i viken här på Saltvik. Makrillen hette Macke. En dag bestämde han sig för att ta sig upp på land och utforska området. Macke blev förälskad i naturen, campingen och han trivdes så bra här att han beslutade sig för att stanna! Här fanns det fullt av krabbor, andra makrillar och härliga människor som blev hans familj.

Macke Makrill är en busig liten toker som gärna hittar på skoj med sina vänner men som den fisk han är, trivs han bäst i havet! På senare år har han lämnat över allt bus och skoj till sina landvänner som har hand om alla aktiviteter han planerat, men han håller fortfarande till inne i viken! Så håll utkik, man vet aldrig när han dyker upp….. 🙂

Tills vi ses 🙂
Simma som en fena och spring med bena!
// Macke Makrill och hans vänner

Evenemangskalender

Träning

T R Ä N I N G

Träning

Strandträning

Börja dagen på bästa sätt – svett, skratt och endorfiner! Vi kör högintensiv träning blandat med rörlighet till skön musik. Elin som håller i passen är utbildad PT och har ett brinnande intresse för OCR – Obsticle Course Race så bli ej förvånade om det dyker upp dunkar, däck eller liknande. Passet passar för alla. Rekomenderad ålder fr. 11 år. Ta med vattenflaska och handduk.
Måndagar 10.00 vecka 27 – v. 28

Bootcamp

Vi joggar tillsammans i grupp på klipporna i det fantastiska naturreservatet Tjurpannan. Längs med vägen stannar vi är gör enklare övningar som situps, knäböj och armhävningar. Passar de flesta, sträckan vi springer är ca 5 km. Vi möts vid receptionen.
Onsdagar 9:00 vecka 28 – vecka 31.

Tabata i utegymmet

Coachat pass I vårat nybyggda utomhusgym. Vi jobbar stationsvis i 20/10 sek intervaller.
Detta pass kan alla vara med på! Från 12 år.
Glöm inte vattenflaskan.
Gratis för boende gäster på Saltvikscamping, ingår i månadskort på SOT.
Övriga deltagare 100 kr/tillfälle.
Fredagar 10:00 vecka 27 – vecka 32

Utegym/PT small grupp

Känner du att du saknar gymmet under din semester?
Vid vårat aktivitetsområde, som ni hittar vid stora parkeringen, har vi ett nytt fräscht utomhusgym som är fritt för alla att använda.
Inom campingens område hittar ni också ett nästintill komplett gym, fast utomhus, där finns allt från hantlar, skivstänger, kb, wallballs, monkeybars till romerska ringar, däck, jeep dunkar m.m.
Du får fri tillgång till allt för 150:-/90 min pp.

Vill du kan till och med få med en egen PT om du känner att du behöver en extra knuff och pepp i din träning. Bokning krävs.

Saltviks “MiniChallange”

Ska du kanske anordna en kick-off/ fira en vän/ ha en familjeträff, anordna ett barnkalas eller är du bara sugen på en utmaning?
Vi anpassar efter era förutsättningar och kan även paketera med logi, mat och relax✨

Kontakta elin@saltvikscamping.se för frågor om våra aktiviteter eller förfrågan om bokning.

 

Vill du veta mer om vad vi erbjuder på Saltvik?
Klicka på knappen nedan!

Saltviks Outdoor Training