Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

“Möt en riktig Raptor”

24 juli, 18:3020:00

Man kan tro att det är en helt vanlig dag när du plötsligt möter en stor dinosaurie! Tack och lov är vår raptor Beta tränad av riktiga proffs och kopplad av sin skötare Ranger Rex. Det gör att du kan känna dig säker, men vi skulle ändå rekommendera att hålla en meters avstånd till dem vassa tänderna.

”Bli en Riktig Ranger  & Fossil workshop” (förmingel)

En stund före Dinosauren kommer (ca 30 min) är alla barn välkomna till vårt ”Base Camp” för aktiviteten ”Bli en Riktig Ranger” där du lär dig tips och trix för att gå innanför inhängnaden och hantera Beta. Du kommer tex. få lära dig olika kommandon och att hantera en piska. För dem som kanske inte vågar träffa vår stora raptor finns chansen att träffa vår bebis triceratops – Trish. Hon äter bara växter och älskar barn. Är du intresserad av fossiler kan man även prova på att vara en patolog och pensla fram fina fossiler i sand men även fota sig vid en stor dinosauriekuliss vi satt upp.

”Möt en Riktig Raptor”  (huvudnummer)
Möt en Riktig Raptor och Ranger Rex där du som besökare erbjuds ett unikt tillfälle att ta foto tillsammans med raptorn och ställa frågor.

Passar: Alla, men är extra spännande för barn, 4-10 år.
Varaktighet:  Denna live happening är uppdelad i två pass.
1. ca 30-45  min förmingel och aktivitet ” bli en Riktig Ranger” samt foto & fossil workshop i vårt base camp.

2. Sedan ca 30-45 min där barnen får köa till att gå in en och en eller små grupper för att träffa, fota och klappa Beta innanför inhägnaden.

 

Detaljer

Datum:
24 juli
Tid:
18:30–20:00
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, , ,
Webbplats:
www.campingkul.se

Plats

Stranden

Arrangör

Campingkul
Visa Arrangör-webbplats