B A R N K L U B B

Barnklubben

🙂

På Saltvik är det viktigt att alla trivs, stora som små! Det bästa med sommaren är att spendera tid tillsammans och låta barnen leka av sig ute i solen. I vår barnklubb hittar vi på bus och har aktiviteter flera gånger i veckan.
Gillar du att fiska krabbor, gå på skattjakt och gå på upptäcksfärd? Flera dagar i veckan har vi även Campingkul på besök som bjuder på allt från clowner och hoppborgar till robotdans och eldshow! Håll utkik i vår evenemangskalender där vi lägger ut alla olika aktiviteter vi bjuder på!

Det var en solig förmiddag i slutet av april 2015 som en sprallig liten makrill plötsligt dök upp i viken här på Saltvik. Makrillen hette Macke. En dag bestämde han sig för att ta sig upp på land och utforska området. Macke blev förälskad i naturen, campingen och han trivdes så bra här att han beslutade sig för att stanna! Här fanns det fullt av krabbor, andra makrillar och härliga människor som blev hans familj.

Macke Makrill är en busig liten toker som gärna hittar på skoj med sina vänner men som den fisk han är, trivs han bäst i havet! På senare år har han lämnat över allt bus och skoj till sina landvänner som har hand om alla aktiviteter han planerat, men han håller fortfarande till inne i viken! Så håll utkik, man vet aldrig när han dyker upp….. 🙂

Tills vi ses 🙂
Simma som en fena och spring med bena!
// Macke Makrill och hans vänner

Evenemangskalender