BÅTTURER

Vill du uppleva västkusten på allra bästa sätt?
Boka då en av våra fantastiska båtturer.
Upplev det vackra Bohuslän, havet och världens vackraste skärgård utanför Fjällbacka och Grebbestad.
Eller njut en vacker sommarkväll av Grebbestads stora utbud av barer och restauranger.

Båten

Båten heter Leontina af Saltvik och är en öppen båt av märket Nautus, konstruerad av båtentusaster i Göteborg. Hon är tidlös, funktionell, välbyggd och sjövärdig. Med en dieselmotor från Yanmar på 110 hk gör hon upp till 20 knop.

Badtur

Badturen som tar 30 minuter enkel väg går väster ut till Ulsholmen. Här kan man bada både från klipporna och på sandstranden. Tag med matsäck och njut av en dag med sol och bad. På vägen ut passerar vi fyren Väcker och de välkända farvattnen utanför Tjurpannan. Fyra timmar senare hämtas ni, solbrända och saltmättade.

Sightseeingtur Fjällbacka

Turen till välkända Fjällbacka tar knappt en och en halv timme. Vi går genom västkustens vackraste skärgård och passerar bl a Ingrid Bergmans sommarö Dannholmen.

Väl framme i Fjällbacka har ni gott om tid att turista eller kanske äta något gott.

Sightseeingtur Grebbestad

På bara några minuters båtresa hamnar du i det yttersta kustbandet där Skagerrak tar vid. Här ser du de typiska karga bohusklipporna men också de pittoreska husen och trädgårdarna på läsidan av öarna. Vi passerar de större fritidsbåtarna som har sökt sig någon av de fina naturhamnarna. Därefter går vi in till Grebbestad där det finns tid att gå iland och strosa på bryggan eller köpa en glass.

Kvällstur

Kvällsturen går till Grebbestad för en kväll på bryggan med restaurangbesök. Lite shopping hinns också med. På vägen hem får du uppleva Grebbestad skärgård i fantastisk solnedgång.

Charter

Har du egna önskemål om färdmål gör vi allt för att uppfylla dem. Slå en signal så tar vi fram ett erbjudande.

 

Båtturer tillsammans med Håkan på HT-event öppnar åter med turer från och med Kristi Himmelsfärd.
Önskar ni boka i förväg eller har eventuella frågor vänligen ring vår skeppare Håkan på 0708219032